Fransförlängning

Jag jobbar med två typer av fransförlängning och här kan du läsa om dom båda och få en uppfattning om vilken som skulle passa Dig.

 

Klassisk fransförlängning, Singelfransar.

Här fäster jag en lösfrans på varje mogen naturlig frans vilket brukar bli ca 70-100 fransar per öga beroende på hur mycket fransar du har. Fransarna fäster jag med ett lim som är speciellt framtaget för fransförlängning. Din fransförlängning sitter tills den naturliga fransen trillar av och därmed trillar även din förlängning av. Vi tappar ca 1-4 fransar om dagen så efter 6-8 veckor är alla dina naturliga fransar utbytta till nya fransar. Det är därför nödvändigt att fylla på sin fransförlängning för att den ska hålla sig snygg och detta görs oftast var tredje till fjärde vecka. Singelfransar är lagom att börja med om du aldrig har testat fransförlängning innan.

 

Singelfransar

 

Volymfransar.

Här använder man sig av tunnare fransar och fäster 3-7 st på varje mogen naturlig frans. Singelfransar ligger på 0.15-0,20mm i tjocklek medan volym ligger på så lätt som 0.07mm. Därför kan man fästa fler på den naturliga fransen utan att det blir för tungt. Volymfransar ger ett tätare och fluffigare resultat. Volymfransar tappar man också när den naturliga fransen trillar av precis som vid singelfransar, men då varje volymknippe ser ut som en fjäder märks inte tappet lika mycket och därför kan man vänta 4-5 veckor innan man behöver fylla på sina volymfransar.

Volymfransar

 

En fransförlängning är ett hantverk och kan skilja sig mycket beroende på vem du går till. Resultatet beror också helt på hur dina naturliga fransar ser ut. Tjocklek, täthet och längd baseras på dina naturliga fransar. Fransarna kommer i olika längder, tjocklekar och böjar och tillsammans kommer vi överens om vad vi ska använda för att framhäva just dina ögon.

 

Är du känslig? Kom in till salongen så kan vi göra ett pricktest för att se om du tål limmet!

 

Har du frågor eller vill boka tid så ring salongen på 0761-622929 eller boka direkt via våran internetbokning som du hittar på startsidan.

 

Ögonfransförlängning utförs av Emelie.

Kontakta oss

 

Telefon: 0761-62 29 29

 

Gärdesvägen 2

444 31 Stenungsund

 

Avbokning sker alltid senast 24 timmar innan bokad tid.

 

Uteblivna besök debiteras 50% av behandlingskostnaden

Öppettider

 

Måndag - Torsdag: 10 - 18

Fredag: 10 - 16

Lördag: Enligt överenskommelse